Tietosuojakäytäntö

Päivitetty: 16.10.2018

Digital Takeover, LTD (”me”, ”me” tai ”meidän”) käyttää https://loanstar.com -sivustoa (”Palvelu”).

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä ja näyttämisestä silloin kun käytät Palveluamme ja siihen liittyviä vaihtoehtoja.

Käytämme tietojasi tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua. Käyttäessäsi Palvelua suostut tietojen keräämiseen ja käyttämiseen tämän käytännön mukaisesti.

Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määritellä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissa, joihin voi tutustua osoitteessa https://loanstar.com.

Tiedonkeruu ja käyttö

Keräämme ​​tietoja monenlaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme sinulle tarjottavaa Palvelua.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilökohtaiset tiedot

Palvelua käyttäessäsi saatamme pyytää sinulta joitain henkilökohtaisia ​​tietojasi, joita tarvitaan yhteyden muodostamiseen tai tunnistautumiseen (”Henkilökohtaiset tiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleva tieto voi sisältää muun muassa seuraavaa:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Evästeet ja käyttötiedot
Käyttötiedot

Voimme myös kerätä palvelun käyttämiseen liittyviä tietoja (”Käyttötiedot”). Käyttötiedot voivat sisältää tietoja koskien esimerkiksi tietokoneen Internet-protokollan osoitetta (esim. IP-osoitetta), selaintyyppiä, selainversiota, vierailemasi Palvelun verkkosivuja, vierailun päivämäärää ja kellonaikaa, kyseisillä sivuilla vietettyä aikaa, ainutlaatuisia laitetunnisteita ja muita diagnostisia tietoja.

Seuranta & evästeiden tiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantatyökaluja seurataksemme palvelumme toimintaa ja saadaksemme tietoomme tarvittavia tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa pieni määrä tietoja voi sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita käytetään myös jäljitteiden, tunnisteiden ja komentosarjojen sisältämien tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain Palvelumme osia.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

  • Istunnon evästeet: Käytämme istuntojen evästeitä Palvelun aikana.
  • Etusijaiset evästeet: Käytämme Preference Cookies -ohjelmaa muistaaksemme mieltymyksesi ja erilaiset asetukset.
  • Turvaevästeet: Käytämme suojauskoodeja turvallisuussyistä.

Tietojen käyttö

Digital Takeover, LTD käyttää keräämiään tietoja erilaisiin tarkoituksiin. Näihin lukeutuvat:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpitäminen
  • Palvelua koskevista muutoksista ilmoittaminen
  • Mahdollisuus osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin niin halutessasi
  • Asiakaspalvelun ja tuen tarjoaminen
  • Analysointi tai muuten arvokkaiden tietojen hyödyntäminen Palvelun parantamiseksi
  • Palvelun käytön seuraaminen
  • Teknisten ongelmien tunnistaminen, estäminen ja käsitteleminen

Tietojen siirto

Keräämämme henkilötiedot voidaan siirtää tai tallentaa oman valtiosi ulkopuolelle, jolloin sovellettava tietosuojalainsäädäntö saattaa olla erilainen.

Mikäli käytät palveluamme jossain muualla kuin Maltalla ja haluat luovuttaa meille tietojasi, ota huomioon, että siirrämme tietosi, henkilötiedot mukaan lukien, Maltalla käsiteltäväksi.

Suostumalla tähän tietosuojakäytäntöön ja lähettämällä nämä tiedot ilmaiset hyväksyväsi kyseisen siirron.

Digital Takeover, LTD toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään luotettavasti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, ja ettei henkilötietojasi siirretä sellaiseen organisaatioon tai maahan, jossa ei ole voimassa asianmukaisia ​​valvontatoimia, mukaan lukien tietoihisi sovellettava tietoturva ja muut henkilökohtaiset tiedot.

Tietojen luovuttaminen

Lailliset vaatimukset

Digital Takeover, LTD voi perustella menettelyään seuraavasti:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Digital Takeover, LTD:n oikeuksien tai omaisuuden suojaaminen tai puolustaminen
  • Palvelun yhteydessä tapahtuvien mahdollisten väärinkäytösten estäminen tai tutkiminen
  • Palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaisen turvallisuuden suojaaminen
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Tietoturva

Tietoihisi kohdistuva tietoturva on meille tärkeää, mutta muista, ettei mikään Internetin välityksellä tapahtuva lähetysmenetelmä tai sähköinen tallennusmenetelmä ole 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi kuitenkaan taata absoluuttista turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palvelumme tarjoamista (”Palveluntarjoajat”), toimittamaan Palvelun puolestamme, suorittamaan Palveluun liittyviä muita toimia tai auttamaan meitä analysoimaan Palvelumme käyttöä.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi ainoastaan näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme, eikä niillä ole lupaa luovuttaa tai käyttää niitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia Palvelumme käytön seuraamiseen ja analysoimiseen.

  • Google Analytics

Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seuratakseen ja valvoakseen Palvelun käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja oman mainosverkostonsa mainostekniikoihin ja mukauttamiseen.

Voit ottaa Google Analyticsin käyttöön asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScript-palvelua (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja koskien Google Analyticsin vierailujen toimintaa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä löydät Googlen tietosuojaa ja ehtoja käsittelevältä verkkosivustolta: https://policies.google.com/privacy?hl=fi.

Linkit muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muille sivustoille, joita meillä ei ole. Kolmannen osapuolen linkkiä napsauttamalla sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustolle. Suosittelemme, että tutustut jokaisen sivuston kohdalla tietosuojakäytäntöön erikseen.

Emme valvo tai ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske alle 18-vuotiaita (”Lapset”).

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja alle 18-vuotiailta henkilöiltä. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi on toimittanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota meihin yhteyttä. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimiltamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Saatamme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse Palveluamme koskevista muutoksista ennen muutoksen voimaantuloa. Pidämme tämän tietosuojakäytännön yläosasta löytyvän ”Päivitetty”-tiedon ajan tasalla.

Kehotamme sinua tutustumaan tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti mahdollisten muutosten varalta. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa kun ne on lisätty tälle sivulle.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

Sähköposti: [email protected]